Petitchef

Skordalia

Skordalia Skordalia este un sos grecesc pe baz? de usturoi. Se poate servi cu pe?te, fructe de mare, legume etc. Mai multe despre skordalia pe http://en.wikipedia.org/wiki/Skordalia
Ingrediente:
- 2 cartofi;
- 6-7 c??ei de usturoi;
- 1 ce?cu?? ulei de m?sline;
- 1-2 linguri o?et;
- piper;
- sare.
Se cur??? cartofii ?i se pun la fiert. Între timp se zdobe?te usturoiul ?i se amestec? cu sare ?i pu?in ulei de m?sline. cartofii fier?i se zdobesc, apoi se adaug? usturoiul, restul de ulei, o?et ?i piper dup? gust, apoi se amestec? bine. O?etul se poate înlocui cu zeam? l?mâie dac? dori?i.
O idee de servire:
Creve?i fier?i cu l?mâie ?i skordalia









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum se face un sos sangria?
Cum se face un sos sangria?
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează