Petitchef

Skordalia

Skordalia este un sos grecesc pe baz? de usturoi. Se poate servi cu pe?te, fructe de mare, legume etc. Mai multe despre skordalia pe http://en.wikipedia.org/wiki/Skordalia

Ingrediente:
- 2 cartofi;
- 6-7 c??ei de usturoi;
- 1 ce?cu?? ulei de m?sline;
- 1-2 linguri o?et;
- piper;
- sare.

Se cur??? cartofii ?i se pun la fiert. Între timp se zdobe?te usturoiul ?i se amestec? cu sare ?i pu?in ulei de m?sline. cartofii fier?i se zdobesc, apoi se adaug? usturoiul, restul de ulei, o?et ?i piper dup? gust, apoi se amestec? bine. O?etul se poate înlocui cu zeam? l?mâie dac? dori?i.





O idee de servire:

Creve?i fier?i cu l?mâie ?i skordalia








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pipotele cu sos si garnitura de ciuperci sotate
Pipotele cu sos si garnitura de ciuperci sotate
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu sos
Cotlet de porc cu sos
3 porții
50 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei