Petitchef

Skordalia

Skordalia Skordalia este un sos grecesc pe baz? de usturoi. Se poate servi cu pe?te, fructe de mare, legume etc. Mai multe despre skordalia pe http://en.wikipedia.org/wiki/Skordalia
Ingrediente:
- 2 cartofi;
- 6-7 c??ei de usturoi;
- 1 ce?cu?? ulei de m?sline;
- 1-2 linguri o?et;
- piper;
- sare.
Se cur??? cartofii ?i se pun la fiert. Între timp se zdobe?te usturoiul ?i se amestec? cu sare ?i pu?in ulei de m?sline. cartofii fier?i se zdobesc, apoi se adaug? usturoiul, restul de ulei, o?et ?i piper dup? gust, apoi se amestec? bine. O?etul se poate înlocui cu zeam? l?mâie dac? dori?i.
O idee de servire:
Creve?i fier?i cu l?mâie ?i skordalia









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează