Petitchef

Udon cu peste si legume

Udon cu peste si legume Despre udon gasiti aici cate ceva, eu am avut asa,
adica 250 de grame. In rest: 300 de grame fileuri de peste (ar fi de preferat ceva mai fara oase si cu o carne ferma) care se taie in bucati de 3 cm si se lasa cu piele, vreo patru linguri de sos de peste pentru marinat fileurile, 400 de grame de broccoli, trei cepe rosii, ulei vegetal, sos de soia, putin otet de orez si niscai piper Sichuan optional.
Cu uleiul am facut asa: am pus in tigaie cinci linguri de ulei de floarea soarelui si una de susan,
fiind el negru si pur, prin urmare foarte puternic.
Pestele trebuie sa fi stat la marinat in sosul de peste pentru o jumatate de ora.
Prajim (vorba vine: stir-fry) rapid broccoli si-l depunem deoparte.
In uleiul ramas,
facem acelasi lucru cu ceapa pana devine transparenta, dupa care o asternem peste broccoli.
Combinam iarasi ulei pentru prajit pestele pe o parte
si pe cealalta si, la sfarsit, amestecam taiteii (fierti in prealabil)
cu legumele si cu pestele si asezonam cu sos de soia, otet de orez si piper Sichuan dupa gust.
La multi ani cu sanatate si tot soiul de bucate!

P.S. Mi-a ramas un bol de taitei pe care i-am mancat asa:
cu o supa asemanatoare cu cea facuta pentru ramen. Oishii!









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1 h 10 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează