Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci

De Buc?t?ria Andreei
(3.85/5 - 84 voturi)

14 comentarii

Pentru ca mi-au mai ramas ciuperci de cu o seara inainte, nu am vrut sa le arunc si m-am gandit sa le gatesc cumva.

Ingrediente: 4 pulpe de pui,1  ardei gras rosu, 1 sau 2 ardei grasi galbeni, ceapa, ciuperci pleurotus, sare, piper, condimente pentru pui

Cum am procedat?

Am condimentat pulpele de pui si le-am lasat asa 20 de minute.

dscn2996

Intre timp am taiat ciupercile pe lung, ceapa feliute si  ardeii rondele.

Intr-un vas de yena am aseazat pulpele, pe langa ele am pus ceapa si deasupra am pus ardeiul si ciupercile. Daca faceti in cantitati mai mari puteti folosi si o tava.

dscn2998

Am turnat deasupra o cana de bulion si am pus totul la cuptor la foc incet pentru aproximativ 40 de minute

dscn2999

Ca si garnitura puteti face mamliguta, cartofi pireu, orez..spaghete..merge cam orice

Raportează o greșeală în text rețetei

Printează pagina
De Buc?t?ria Andreei (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

mioara_a2014
4 / 5

Foarte bune

| | i cooked this recipe
5 / 5

Foarte bun!!!!!!!!Multumesc pentru reteta.

4 / 5

Super buna

4 / 5

Fff bun

5 / 5

Super bun!

5 / 5

Bunnnnnn

... click aici pentru a vedea toate comentariile (14)


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Dame blanche

Dame blanche
dezgustător
delicios