Petitchef
Nu sunteți inregistrat?
Parola uitată ?  
PETITCHEF
Căutare avansată

Pulpe de pui la cuptor cu ciuperci

De Buc?t?ria Andreei
(3.85/5 - 84 voturi)

14 comentarii

Pentru ca mi-au mai ramas ciuperci de cu o seara inainte, nu am vrut sa le arunc si m-am gandit sa le gatesc cumva.

Ingrediente: 4 pulpe de pui,1  ardei gras rosu, 1 sau 2 ardei grasi galbeni, ceapa, ciuperci pleurotus, sare, piper, condimente pentru pui

Cum am procedat?

Am condimentat pulpele de pui si le-am lasat asa 20 de minute.

dscn2996

Intre timp am taiat ciupercile pe lung, ceapa feliute si  ardeii rondele.

Intr-un vas de yena am aseazat pulpele, pe langa ele am pus ceapa si deasupra am pus ardeiul si ciupercile. Daca faceti in cantitati mai mari puteti folosi si o tava.

dscn2998

Am turnat deasupra o cana de bulion si am pus totul la cuptor la foc incet pentru aproximativ 40 de minute

dscn2999

Ca si garnitura puteti face mamliguta, cartofi pireu, orez..spaghete..merge cam orice

Imprimer cette page
De Buc?t?ria Andreei (Vizitează situl)






Punctează această reţetă:

Comentarii:

mioara_a2014
4 / 5

Foarte bune

| | i cooked this recipe
5 / 5

Foarte bun!!!!!!!!Multumesc pentru reteta.

4 / 5

Super buna

4 / 5

Fff bun

5 / 5

Super bun!

5 / 5

Bunnnnnn

... click aici pentru a vedea toate comentariile (14)


Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului


Convertor uinitați de măsură



Delicios sau Dezgustător

Dovleac copt

Dovleac copt
dezgustător
delicios