Petitchef

Pulpe la cuptor cu pastai

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se caleste cu sare sau Delikat pe foc mic in ulei cateva minute pana devine aurie.
  • Fasolea se spala, se curata de cotori si de ae, se rup pastaile in doua si se pune la fiert in apa impreuna cu ceapa calita aproximativ 30 de minute de cand incepe apa sa fiarba. Daca mai trebuie, mai adaugati sare. La sfarsit, inainte de a lua fasolea de pe foc, adaugati patrunjelul apoi lasati capacul pe oala cu mancare si dati deoparte.
  • Pulpele de pui se spala, se curata, se sareaza, pipareaza si se dau arome de pui de care doriti, se aseaza in tava cu putina apa si ulei.
  • Se lasa la cuptor la foc potrivit aproximativ o ora, pana se rumeneste pielea. Cand sunt gata, se pun in farfurie alaturi de mancarea de fasole deja pregatita.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Pulpe la cuptor cu pastai, poza 1
Pulpe la cuptor cu pastai, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
2 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
6 porții
2 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu ananas la cuptor
Pulpe de pui cu ananas la cuptor
4 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.