Tort cu ananas de post

Tort cu ananas de post
Desert
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Se aranjeaza feliile de ananas pe partea de jos a unei tava de cuptor unsa sau cu hartie de copt. Se pune o cireasa in mijlocul fiecarui inel de ananas. Se presara cu zahar brun.
  • Se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea . Se toarna suc de ananas ,se adauga uleiul si otetul.Se amesteca toate ingredientele bine impreuna si se toarna amestecul peste feliile de ananas. Se da la cuptor pentru 38-40 de minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in mijloc iese curata.
  • Se lasa sa se raceasca timp de 20 de minute si se ia prajitura cu o spatula mare si se intoarce pe un platou.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Are un gust extraordinar!!! *.*

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mia parut foarte simplu si gustos...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna

abuz

anonymous

O reteta cunoscuta.

abuz