Petitchef

Tort de 8 Martie

Desert
10 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Blat:

Crema si ornat:

Preparare

  • Se separa ouale.Se bat albusurile spuma tare impreuna cu sarea, adaugand zaharul in ploaie.La final se adauga galbenusurile pe rand si faina amestecata cu cacao si cernuta.Se da la cuptorul preincalzit la 170 C pentru 20-25 de minute.
  • .Intre timp se prepara budinca dupa indicatiile de pe ambalaj folosind 400 ml lapte si 3 linguri de zahar.Se pune la inmuiat gelatina si se adauga la budinca inca fierbinte, amestecand pana se topeste.Se lasa budinca la rece.
  • Se scoate blatul si se lasa sa se raceasca complet.Se taie pe 3 niveluri.Se bate frisca cu 3 linguri de zahar, iar piersicile se pun la scurs.Se amesteca jumatate din cantitatea de frisca cu budinca si se asambleaza blaturile.
  • Se taie piersicile felii subtiri si se orneaza tortul cu ele.Se glazureaza cu gelatina si se orneaza cu cirese si frisca ramasa.Se da la rece si se consuma dupa aproximativ o ora.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort Despacito
Tort Despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort Cifra
Tort Cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători 9 martie - Focul echinoctial de Mucenici sau Focul Sfintilor 9 martie - Focul echinoctial de Mucenici sau Focul Sfintilor Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.