Petitchef

Acompaniamente Usturoi

10 rețete
Rețetă Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!

Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!

(6 voturi) , (36)
Acompaniamente Foarte ușor 40 min 333 kcal
Ingrediente: 700 gr de cartofi (3 mari) 45 ml unt topit 4 catei de usturoi Pătrunjel Sare Piper...
Rețetă Cartofi crocanți cu parmezan, rețeta economică pe care toată lumea o iubește!

Cartofi crocanți cu parmezan, rețeta economică pe care toată lumea o iubește!

(2 voturi) , (12)
Acompaniamente Foarte ușor 1 h 10 m 384 kcal
Ingrediente: Gătitul cartofilor: 700 gr cartofi (dimensiuni mici-medii) 1 litru de apă 1 linguriță de sare de mare Crusta de parmezan: 40 gr parmezan 4 lin...
Rețetă Pesto verde - pesto alla genovese

Pesto verde - pesto alla genovese

(2 voturi) , (1) , (1)
Acompaniamente Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 30 gr de busuioc proaspat 30 gr de parmezan (sau 15 gr de parmezan + 15 gr de pecorino) 30 gr de muguri de pin 1 catel de usturoi 50 gr ulei de m...
Rețetă Ulei picant

Ulei picant

(1 vot) , (7)
Acompaniamente Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 250 ml ulei de masline 3 ardei iuti 1 catel de usturoi 2 crengute de cimbru...
Rețetă Pesto rosu

Pesto rosu

(1 vot) , (11)
Acompaniamente Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 100 gr rosii confiate 5 gr busuioc -10 frunze 1 catel de usturoi 25 gr pecorino 25 gr seminte de pin 50 ml ulei de masline...
Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

(150 voturi)

Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...

Rețetă Cum să gătim dovleceii la cuptor?

Cum să gătim dovleceii la cuptor?

 
Acompaniamente Foarte ușor 25 min 188 kcal
Ingrediente: 1 dovlecel Un vârf de cuțit de sare Un praf de usturoi pudră 1 strop de ulei de masline...
Rețetă Tartă tatin cu vinete: varianta savuroasă de te lingi pe degete!

Tartă tatin cu vinete: varianta savuroasă de te lingi pe degete!

Acompaniamente Foarte ușor 10 min 1 oră
Ingrediente: 2 vinete 1 aluat brisée -aluat pentru tartă sărată 2 linguri de sos de roșii 1 lingură de miere 1 ceapă galbenă 2 căței de usturoi 1 lingură ore...
Rețetă Sos de roșii super ușor: rețeta anti-risipa pentru roșiile tale deteriorate

Sos de roșii super ușor: rețeta anti-risipa pentru roșiile tale deteriorate

Acompaniamente Foarte ușor 5 min 20 min
Ingrediente: 2 roșii 1 ardei roșu 1 șalotă 1 cățel de usturoi Ulei de măsline Oregano Sare Piper...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Sosul big mac - adevărata rețetă dezvăluită în sfarsit!

Sosul big mac - adevărata rețetă dezvăluită în sfarsit!

Acompaniamente Foarte ușor 5 min
Ingrediente: 5 linguri de maioneză 2 linguri de relisht (sau murături dulci și acre, tocate mărunt) 1 lingură de muștar american (sau muștar clasic) 1 lingură d...
Rețetă Langos cu sos de smantana cu usturoi si cascaval ras

Langos cu sos de smantana cu usturoi si cascaval ras

(7 voturi) , (1) , (18)
Acompaniamente Foarte ușor 18 min 411 kcal
Ingrediente: 290g faina 180ml lapte 1/2 lingurita zahar 1/2 lingurita sare 7g drojdie 1 lingura de lapte si o lingura de zahar extra (pentru activarea drojdie...
10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

(73 voturi)

Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.