Petitchef

Rotite de foietaj

Aperitiv
2 porții
40 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
aluat de foietaj

- branzeturi: brie, gorgonzola, parmezan, telemea, ementaler.

- ierburi: rosmarin, oregano, marar, cozi de ceapa

- piper/ boia

Preparare

  • Facut de doua feluri: branza de oi si telemea cu ceapa verde uscata, si branza telemea si boia.
    Dupa ce ai pus ce ai dorit pe foietaj ruleaza strans foaia, periand surplusul de faina.
  • Puneti ruloul format in congelator sa se intareasca cel putin 20 de minute, sau pana il folositi, dar nu mai mult de o luna.
  • Incalziti cuptorul la 220 C. Pregatiti o tava cu hartie de copt.Taiati ruloul in felii de 1 cm. Puneti feliile pe o tava. Lasatile in cuptor la 220C 10 minute pana cresc, in ultimele 2 min cu ventilatie, si inca 10-15 min la 175-180 C cu ventilatie pana se rumenesc.
  • Dupa ce s-au copt scoateti-le pe o tava sa se raceasca complet.Se pot pastra in cutii inchise, departe de umezeala pt o saptamana.

Poze

Rotite de foietaj, poza 1Rotite de foietaj, poza 2Rotite de foietaj, poza 3Rotite de foietaj, poza 4





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pizzette din foietaj ultra simplu
Pizzette din foietaj ultra simplu
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rotite de foietaj
Rotite de foietaj
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Drob de pui in foietaj
Drob de pui in foietaj
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Pão de queijo, painici braziliene cu branza
Pão de queijo, painici braziliene cu branza
10 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: