Petitchef

CakePops - Halloween

Desert
15 porții
1 oră
20 min
Ușor
Cunosteti Cake Pops? Prajituri in versiune mini, servite ca acadele :-)
O reteta originala pentru a va uimi oaspetii de Halloween.
Dovleac sau fantoma, ce Cake Pops veti alege?

Ingrediente

Numarul de porții: 15

Pentru blat:

2 oua

60 gr iaurt

50 gr de unt

100 gr zahar

100 gr de faina

Un praf praf de copt

100 gr Nutella


Pentru ciocolata care acopera CakePops:

100gr de ciocolata portocalie (ciocolata alba + cateva picaturi de colorant alimentar portocaliu)

1 strop de ulei de floarea soarelui (pentru a face ciocolata mai moale)


Pentru decorarea fantomelor:

200 gr fondant

Fulgi de ciocolata

Materiale

bete pentru acadele

Preparare

  • Etapa 1 - CakePops - Halloween
    Se mixeaza ingredientele (cu exceptia Nutella) in ordinea data, la viteza medie.
  • Etapa 2 - CakePops - Halloween
    Preincalziti cuptorul la 180° C.
    Ungeti cu unt o tava si turnati aluatul in ea.
    Coaceti 20 de minute la 170° C.
    Lasati sa se raceasca.
  • Etapa 3 - CakePops - Halloween
    Faramitati blatul si amestecatți-l cu aproximativ 100g de Nutella. Cantitatea de Nutella poate varia in functie de preferinte :-)
  • Etapa 4 - CakePops - Halloween
    Formati bile si puneti-le la frigider timp de 15 minute.
  • Etapa 5 - CakePops - Halloween
    Topiti ciocolata + colorantul alimentar portocaliu, la cuptorul cu microunde cateva secunde. Amestecati cu un strop de ulei de floarea soarelui pentru a face amestecul mai maleabil.
    Cufundati betele de acadele in ciocolata portocalie topita, apoi infigeti-le in bilele racite.
    Puneti totul la frigider inca 15 minute.
  • Etapa 6 - CakePops - Halloween
    Pentru decorarea dovleceilor:
    Acoperiti jumatate din Cakepops cu ciocolata portocalie topita.
    Puneti o bomboana verde deasupra (Tic-Tac® de exemplu).
    Puneti la frigider timp de 15 minute.
  • Etapa 7 - CakePops - Halloween
    Pentru decorarea fantomelor:
    Pentru cealalta jumatate de CakePops, vom face fantome.
    Intindeti fondantul folosind un sucitor.
    Folositi forme de taiat pentru a obtine forme rotunde din fondant.
  • Etapa 8 - CakePops - Halloween
    Puneti formele rotunde din fondant peste fiecare Cake pops.
    Presati usor si lipiti cate 2 pepite de ciocolata drept ochi.
  • Etapa 9 - CakePops - Halloween
    Gata!

Observații:

Puteti cumpara un blat simplu din comert si treceti direct la etapa nr.3

Poze

CakePops - Halloween, poza 1
CakePops - Halloween, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose cu finetti
Briose cu finetti
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort etajat cu cafea si frisca
Tort etajat cu cafea si frisca
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu cremă nutella
Tort cu cremă nutella
8 porții
2 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin
Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cappuccino glacé
Cappuccino glacé
5 porții
2 ore
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pepite/fulgi de ciocolata
Pepite/fulgi de ciocolata
1 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenDeserturi de „cosmar” pentru HalloweenDeserturi de „cosmar” pentru Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: