Petitchef

Buzunarase cu cascaval

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
O alternativa mai rapida la Cordon Bleu. Si la fel de delicios!

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnea se spala, se usuca cu un servet de hartie si se bate cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se aseaza cate o bucata de cascaval in mijlocul fiecarei felii de cotlet. Se apropie marginile carnii si se apasa un pic cu degetele astfel incat cascavalul sa fie inchis ca intr-un plic.
  • Buzunarasele se trec prima data prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare ca pentru omleta. Se repeta operatia (intai faina, apoi ou) astfel incat carnea sa fie acoperita uniform cu faina si ou.
  • Buzunarasele se pun la prajit in putin ulei incins la foc mic. Atentie, sa nu fiti tentate sa dati focul mai tare: riscati sa obtineti niste buzunarase arse in exterior si nefacute in interior.Buzunarasele se servesc calde alaturi de cartofi natur.

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Buzunarase cu cascaval, poza 1
Buzunarase cu cascaval, poza 2
Buzunarase cu cascaval, poza 3
Buzunarase cu cascaval, poza 4
Buzunarase cu cascaval, poza 5
Buzunarase cu cascaval, poza 6

Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Painici cu cascaval
Painici cu cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Chiftele umplute cu cascaval
Chiftele umplute cu cascaval
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Buzunarase cu umplutura de legume
Buzunarase cu umplutura de legume
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5


Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.