Petitchef

"carnaciori" de casa

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
300 g carne tocata de porc

2 linguri ceapa rasa

1 catel de usturoi ras

o mana de patrunjel tocat

1/2 lingurita sare

1/2 lingurita nucsoara

1/2 lingurita salvie (pudra)

1/2 lingurita cimbru (pudra)

2 lingurite amidon de cartof

Preparare

  • Carnea - daca este de la frigider se lasa aprox. jumatate de ora la temp. camerei, apoi se amesteca, se framanta bine cu celelalte ingrediente.
  • Se imparte in 8 parti si fiecarei parti i se da forma de carnacior Fiecare carnacior rezultat se infasoara in folie, rasucind capetele, apoi se inteapa in doua locuri cu un ac (ca sa nu "explodeze" la microunde).
  • 4 din carnaciori se aseaza pe o farfurie rezistenta (cu spatiu intre ei) si se pun la microunde pt. 4 min. Se procedeaza la fel si cu ceilalti Cand sunt toti gata, se scot din folie si se rumenesc in tigaie unsa cu putin ulei.

Poze

Carnaciori de casa, poza 1Carnaciori de casa, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Carnaciori si cartofi la cuptor
Carnaciori si cartofi la cuptor
2 porții
1h20m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Carnati de casa
Carnati de casa
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Hachis Parmentier - varianta usoara
Hachis Parmentier - varianta usoara
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiCea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: