Petitchef

Ciorba a la Banat


hai ca glumesc acuma, e doar o varianta de ciorba,de fiecare data schimb cate ceva in ingrediente , de data asta am facut din : ceapa,ardei se pun la calit cu bucatele de carne de porc pulpa, gulii,telina, cartofi, morcovi ,patrunjel taiate cubulete si cateva rosii, se adauga in oala, se pune apa si se lasa la fiert, cand e gata se pune iaurt si verdeturi proaspete : marar,leustean,patrunjel, Doamne Ajuta ca am in gradina,cam asta a iesit se serveste cu ardei iute.











Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba ardeleneasca de porc
Ciorba ardeleneasca de porc
10 porții
1 h 15 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de perisoare cu varza acra
Ciorba de perisoare cu varza acra
6 porții
1 h 20 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba radauteana dietetica
Ciorba radauteana dietetica
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: