Petitchef

Ciorba a la Banat

Ciorba a la Banat
hai ca glumesc acuma, e doar o varianta de ciorba,de fiecare data schimb cate ceva in ingrediente , de data asta am facut din : ceapa,ardei se pun la calit cu bucatele de carne de porc pulpa, gulii,telina, cartofi, morcovi ,patrunjel taiate cubulete si cateva rosii, se adauga in oala, se pune apa si se lasa la fiert, cand e gata se pune iaurt si verdeturi proaspete : marar,leustean,patrunjel, Doamne Ajuta ca am in gradina,cam asta a iesit se serveste cu ardei iute.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de pui
Ciorba taraneasca de pui
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de pui
Ciorba taraneasca de pui
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba de fasole boabe, cu tarhon si ciolan afumat
Ciorba de fasole boabe, cu tarhon si ciolan afumat
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorbă de păstăi cu cartofi
Ciorbă de păstăi cu cartofi
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de pipote
Ciorba de pipote
6 porții
1 h 30 m
Ușor
3.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează