Petitchef

FILE DE PESTE IN SOS DE FRISCA LICHIDA

FILE DE PESTE IN SOS DE FRISCA LICHIDA Timp de preparare:2 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:-1 kg de file de peste(orice soi) -2 ardei dulci -0,5 kg dovlecel -1 ceapa -250-300 ml frisca lichida -cca 200 ml apa -cca 2 linguri untdelemn -sare -piper(pt.file) -coriandru uscat,pudra(cam 1 lingurita) -curcuma(turmeric);cam 0,5 lingurita;condimentul asta da culoare galbena;nu are aroma puternica.

Mod de preparare:Se pune uleiul intr-o cratita,pe foc,sa se infierbinte;se pune,apoi,ceapa,taiata marunt;se prajeste putin;dupa aceea,se pun ardeii si dovleceii,felii.Se pune sare(cam 1/4 lingurita,sau dupa gust),coriandru si curcuma;se amesteca;se pune frisca lichida si apa.Se amesteca,se potriveste de sare si condimente(coriandru si curcuma). Se niveleaza si se aranjeaza bucatile de peste,fara sa sa puna sos pe ele. Inainte de folosire,pestele se curata bine,se pune apoi, in zeama si coaja a 2 lamii;se lasa cel putin 2 ore(eu il las de pe-o zi pe alta). Dupa aceea se stoarce,in miini(nu se spala),se taie in bucati de cca 6/10,se dau cu putina sare si piper,se folosesc. Dupa aceea,cratita se acopera cu folie si se pune pe foc(nu in cuptor),cca 25 minute. Se serveste fierbinte.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos de unt de arahide, perfect pentru salate
Sos de unt de arahide, perfect pentru salate
1 porții
1 min
Foarte ușor
Rețetă Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
3 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos mousseline
Sos mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează