-
Home
-
Rețete
-
Fursecuri
-
Pagina 7
Fursecuri - pagina 7
149 rețete
(15 voturi), (1) , (5)
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa
(14 voturi), (1) , (1)
Am facut astazi aceste bomboane care au fost foarte bune. Am spus ca au fost pentru ca s-au terminat :) . Nu am sa pun cantitati pentru ca depinde de cantitatea care vrei sa o faci si de formele ce le ai . Am sa explic procesul de fabricare care este fo
(3 voturi), (3)
Reteta pentru Pricomigdale
3 albu?uri, 210 g zah?r tos, 20 ml rom, 200 g nuci sau alune m?cinate, 8?10 pic?turi esen?? de migdale sau un pache?el cu zah?r vanilat
Mod de preparare a Pricomigdalelor
Nucile sau alunele se pun într-o tav?
Reteta pentru Cornete cu cacao
2 ou? mari (60 g bucata), 100 g f?in?, 20 g cacao, 100 g zah?r, 15 ml rom, 40 g unt, 100 g fri?c?.
Albu?urile se bat spum?, cu furculi?a sau cu un tel mic, se adaug? zah?rul tos ?i romul ?i se bat în continuare,
Reteta pentru Baghete cu nuci sau alune
Aluatul: un ou întreg mare (60 g), un g?lbenu?, 280 g nuci sau alune, 280 g zah?r pudr?, o lingur? rom sau zeam? de l?mîie (15 ml).
Glazura: un albu?, 140 g zah?r pudr?, o lingur? zeam? de. l?mîie? un plic