Fursecuri - pagina 7

149 rețete

Bomboane de ciocolata

Am facut astazi aceste bomboane care au fost foarte bune. Am spus ca au fost pentru ca s-au terminat :) . Nu am sa pun cantitati pentru ca depinde de cantitatea care vrei sa o faci si de formele ce le ai . Am sa explic procesul de fabricare care este fo

Sfaturi practice - Blat Pandispan

Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa

Reteta de Pricomigdale

Reteta pentru Pricomigdale 3 albu?uri, 210 g zah?r tos, 20 ml rom, 200 g nuci sau alune m?cinate, 8?10 pic?turi esen?? de migdale sau un pache?el cu zah?r vanilat Mod de preparare a Pricomigdalelor Nucile sau alunele se pun într-o tav?

Retete pentru Cornete cu nuca sau cacao

Reteta pentru Cornete cu cacao 2 ou? mari (60 g bucata), 100 g f?in?, 20 g cacao, 100 g zah?r, 15 ml rom, 40 g unt, 100 g fri?c?. Albu?urile se bat spum?, cu furculi?a sau cu un tel mic, se adaug? zah?rul tos ?i romul ?i se bat în continuare,

Reteta de Baghete cu nuci sau alune

Reteta pentru Baghete cu nuci sau alune Aluatul: un ou întreg mare (60 g), un g?lbenu?, 280 g nuci sau alune, 280 g zah?r pudr?, o lingur? rom sau zeam? de l?mîie (15 ml). Glazura: un albu?, 140 g zah?r pudr?, o lingur? zeam? de. l?mîie? un plic