Petitchef

GRATAR DE PORC CU MANCARE DE SALATA VERDE

GRATAR DE PORC CU MANCARE DE SALATA VERDE
Stiu, veti spune: gratarul de porc se mananca cu cartofi prajiti sau salata de legume. Eu mai aveam mancare de salata verde si am incercat sa vedem cum este. Si, va spun sincer, s-a mancat tot.
Ingrediente: carne de porc taiata felii si putin batuta(ceafa sau cotlet), sare, piper, sos de soia, usuroi praf, mancare de salata verde.
Feliile de carne se condimenteaza cu sare, piper, usturoi praf(sau crud) si cateva 2-3 linguri sos de soia. Se lasa la frigider macar vreo jumatate de ora.
Se incinge foarte bine gratarul si se prajeste carnea. Cred ca a durat vreo 10 minute si a fost gata. Abia asteptam sa mananc, asa de bine mirosea in bucatarie.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata cub rubik
Salata cub rubik
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează