Petitchef

GRATAR DE PORC CU MANCARE DE SALATA VERDE

Stiu, veti spune: gratarul de porc se mananca cu cartofi prajiti sau salata de legume. Eu mai aveam mancare de salata verde si am incercat sa vedem cum este. Si, va spun sincer, s-a mancat tot.
Ingrediente: carne de porc taiata felii si putin batuta(ceafa sau cotlet), sare, piper, sos de soia, usuroi praf, mancare de salata verde.
Feliile de carne se condimenteaza cu sare, piper, usturoi praf(sau crud) si cateva 2-3 linguri sos de soia. Se lasa la frigider macar vreo jumatate de ora.
Se incinge foarte bine gratarul si se prajeste carnea. Cred ca a durat vreo 10 minute si a fost gata. Abia asteptam sa mananc, asa de bine mirosea in bucatarie.









Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gratar de porc cu sos tango
Gratar de porc cu sos tango
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratar de porc cu mancare de salata verde
Gratar de porc cu mancare de salata verde
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata Caesar - irezistibila
Salata Caesar - irezistibila
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: