Ingrediente: 4 rulouri (4 cotlete de porc umplute cu carne de carnat si bine legate) 1 ceapă 200 ml vin alb 100 gr de ciuperci Ulei de măsline Sare Piper...
Ingrediente: 300 g tăiței soba (sau udon) 200 gr carne de porc (mușchi sau carne de pe coaste) 100 gr de varză 50 gr de cepșoară 50 gr muguri de fasole (din co...
Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocat...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 200 gr carne de porc tocată 200 gr carne de vită tocată 6 ouă 1 cățel de usturoi 1 șalotă sare piper cimbru pătrunjel nucșoară 2 aluaturi de...
Ingrediente: o bucata de friptura mare de porc- am folosit cotlet (900 gr) 1 strop de ulei de masline 2 salote 6-8 felii de bacon 6 - 8 felii de Emmental sare...
Ingrediente: 1 chifla de burger 1 ceapa 1 bucata de friptura tocata de macelar cepsoara 1 felie de raclette 2 feii de burta de porc sos - tip mustar dulce...
Ingrediente: 550 ml lapte 1 lingura pesmet 200 gr carne tocata de vita 50 gr carne tocata de porc 1 ou 1 catel de usturoi 25 gr de parmezan 1 lingurita sar...
Ingrediente: Chiftelute : 500 gr carne de vita tocata 250 gr carne de porc toata 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 gr pesmet 1 ou 60 ml lapte sare piper ule...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1 bibilica 400 gr cotlet de porc 400 gr salote 2 linguri otet balsamic 100 ml vin porto alb 150 ml apa 1 cub de bulion unt 2 aluat de foieta...
Ingrediente: Aluatul Bao: 390 de gr de faina 15 gr drojdie de panificatie (sau 1 plic) 1/2 lingurita de sare 1 lingurita de zahar 2 linguri de ulei de maslin...
Ingrediente: 1 varza (nu prea mica) 2 cepe mari 1 ardei gras 1 pahar suc de rosii sau 1 cutie rosii decojite 500 g carne de porc (puteti folosi kaiser,piept de...
Ingrediente: 1 kg cap de piept de porc 2 linguri unt (sau untura) 4-5 catei de usturoi 200 ml vin alb tarhon sare si piper dupa gust patrunjel, marar...
Ingrediente: 500 grcarne de porc 1-2 cepe 3-4 catei de usturoi 1 ardei 1 lg bulion 2 cani de apa sau supa ulei piper boabe,foi de dafin,sare,cimbru,boia dulce si ...
Ingrediente: 700 g carne de porc nu prea grasa 2 cepe mijlocii 2-3 catei de usturoi piper macinat si boabe sare ulei o lingura de bulion o foaie de dafin o linguri...
Ingrediente: 200 g piept de porc o ceapa o cana suc de rosii un morcov micut o lingurita paprika o lingura faina sau amidon 2 foi dafin sare si piper...
Ingrediente: INGREDIENTE:2 adidasi de porc,un ciolan afumat,o jumatate capatana de porc, o capatana de usturoi,1morcov,1patrunjel,o telina,o ceapa intreaga,un arde...
Ingrediente: 1,5 kg. de coaste de porc (spalate si sterse) 2 linguri cu mustar 2 linguri cu pasta de rosii 2 linguri cu miere 4 linguri cu ulei de masline 3 c...