Petitchef

Grepfruit

2 rețete

Mai mare decat o portocala si cu un miez roz, rosu si galben, zemos si usor amarui, acesta este grepfruitul. Miezul de grepfruit este bogat in enzime care stimuleaza digestia, vitamina C, A, B1, B2, B5, calciu, fosfor, potasiu, fier si apa in proportie de 90%. In alimentatie se utilizeaza cel mai adesea fructul ca atare sau in diverse salate. Sucul se consuma imediat dupa stoarcere. Datorita gustului amarui, sucul de grepfruit se foloste cu succes in cocktailuri colorate si parfumate.

Rețetă Tarta cu fructe rapida

Tarta cu fructe rapida

(2 voturi), (1)
Desert Foarte ușor 5 min 10 min
Ingrediente: 1 plic crema de vanilie sau de cremsnit (cine vrea poate pune si frisca), 2 plicuri zahar vanilat 500 ml lapte 50 ml compot (suc de fructe, apa cu...
Rețetă Salata de andive cu piept de pui si grepfruit

Salata de andive cu piept de pui si grepfruit

(33 voturi), (4) , (5)
Antreuri Ușor 45 min 15 min
Ingrediente: 500 g andive 1 piept pui 2 grepfruit-uri rosii (sau albe, dupa preferinta) 2 galbenusuri 1 lingura mustar ulei pentru maioneza (aprox 500 ml) 1...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează