Petitchef

"Mici" or "Mititei"






Ingredients : pork or beef meat,mutton meat ,or a mixt bewteen different type of meat , special seazoning . Goes perfect with yellow mustard and cold beer .I use some bacon near "mici" .Mixt them all , add a little cold wather (about a small coffe cup or a half a glass ) and leave them to rest for about an hour .The original recipe -use only the gril for cooking , but any of this can be adjusted according to the needs and possibilities.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Articole conexe

Langustinele - rudele mai mici ale homarilor Langustinele - rudele mai mici ale homarilor Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei