Petitchef

"Mici" or "Mititei"

Mici or Mititei Ingredients : pork or beef meat,mutton meat ,or a mixt bewteen different type of meat , special seazoning . Goes perfect with yellow mustard and cold beer .I use some bacon near "mici" .Mixt them all , add a little cold wather (about a small coffe cup or a half a glass ) and leave them to rest for about an hour .The original recipe -use only the gril for cooking , but any of this can be adjusted according to the needs and possibilities.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Langustinele - rudele mai mici ale homarilor Langustinele - rudele mai mici ale homarilor Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează