Petitchef

Alifie de coada soricelului

Actiune terapeutica:

Alifia de galbenele este folosita in cazul arsurilor, eczemelor , a hemoroizilor care dupa citeva aplicari dispar.

Mod de preparare:

Se topeste 200 g de unt proaspat nesarat sau untura de porc si se pun 3 pumni de planta taiata marunt sa se prajeasca citeva minute, apoi se trage tigaia de pe foc si se lasa pina a doua zi sa stea. apoi se pune din nou pe foc doar cit sa se incalzeasca si sa permita strecurarea acesteia printr-un tifon curat. Se pune continutul in sticlute inchise ermetic si se depoziteaza sa stea la intuneric.

Share/Bookmark






Comentarii:

05/09/2014

Unguentele pe baza de coada soricelului sunt extremd e bune pentru tratarea multor afectiuni https://coada-soricelului.com/. Fie ca este vorba de afectiuni hemoroidale sau rani deshise. Va doresc multa sanatate.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/04/2012

Sunt bucuroasa ca se mai gandeste cineva (si ca mai cunoaste asa de bine) la retetele naturale. Vreau s adevin fitoterapeuta (cei care lucreaza cu plantele si fac medicamente si remedii din ele) si chiar daca am 14 ani ma pregatesc...Reteta ma ajutat mult! BAFTA IN CONTINUARE!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează