Petitchef

Fondue aperitiv

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
350 g. cascaval


o lingurita de faina

1 mar verde

1 telina verde

paine neagra

sucul de la o lamaie

piper

Preparare

  • Se curata telina si se taie bastonase. Se taie si painea bastonase si 50 g. de branza. Se spala marul, se curata de samburi si se taie cubulete. Se stropeste apoi marul cu sucul de lamaie.
  • Se pune smantana pe foc, intr-o craticioara. Se adauga restul de cascaval ras si se amesteca des, sa nu se prinda. Se adauga si faina in craticioara dupa ce s-a topit branza. Se mai lasa pe foc sa dea cateva clocote, amestecand des. Se adauga apoi piperul.
  • In pahare se aseaza pe fund bucatile de mere taiate mai devreme. Se adauga deasupra crema de cascaval, apoi din nou un strat de mere taiate cuburi. Se serveste cu bastonasele de telina taiate mai devreme, bastonasele de cascaval si bastonase de paine prajita.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Briose aperitiv cu sunca si ardei
Briose aperitiv cu sunca si ardei
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aperitiv cu mere
Aperitiv cu mere
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Briose aperitiv cu crema de branza
Briose aperitiv cu crema de branza
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
6 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: