Petitchef

Burgeri din dovleac (garantat fără pâine)

Ce ziceți să folosim dovleacul și altfel decât în ​​supe și piureuri? Schimbă-țipâinea cu felii de dovleac pentru burgeri! Rezultat bogat în arome garantat ;-)
Pentru umplutura burgerului, te lăsăm să alegi ingredientele care îți plac. Aici, am optat pentru o friptură bună de vită cu brânză raclette, salată și sos de roșii: un combo simplu și eficient.

Felul principal
2 porții
50 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Materiale

  • Plita, aragaz
  • O placă de tăiat
  • Un cuțit
  • curățitor de legume
  • Un castron
  • O tigaie

Preparare

  • Tăiați partea superioară a dovleacului dvs. (aproximativ 200gr vor fi suficiente) și îndepărtați coaja cu ajutorul unui curățitor.
    Tăiați 4 felii pe lățime și puneți-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
    Pe fiecare felie se toarnă un strop de ulei de măsline, un praf de sare, piper și se dă la cuptor 35 de minute la 190°C.
  • Între timp, tocați 1/2 ceapă și prăjiți-o câteva minute într-o tigaie la foc mediu, cu un strop de ulei de măsline. Dați deoparte.
  • În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită.
    Topiți puțin unt și puneți tigaia la foc mare. Rumeniți chiftelele timp de 1,5 minute
    Reduceți focul la mediu, întoarceți-le și gătiți timp de 1,5 minute.
    Întoarceți-le din nou, sărați și piperați și puneți o felie de brânză pe fiecare chiftea. Gătiți din nou timp de 1,5 minute.
    Luați-le de pe foc și lăsați-le deoparte.
  • Pregătiți sosul de roșii: într-un bol amestecați piureul de roșii, sare, piper și rozmarinul uscat. Dați deoparte.
  • Asamblare:
    * 1 felie de dovleac
    * 1 linguriță de sos de roșii
    * Câteva frunze de salată verde
    * 1 chiftea cu felie de brânză
    * Ceapă calită
    * Câteva frunze de salată verde
    * 1 felie de dovleac

    Faceți același lucru cu restul ingredientelor pe altă farfurie și gata!
    Burgerii tăi cu dovleac sunt gata: poftă bună!

Observații:

Cât timp îmi pot păstra burgerii cu dovleac?
Într-un recipient ermetic, îi puteți păstra timp de 2 zile. Reîncălziți-i câteva secunde în cuptorul cu microunde înainte de a le savura.
Cum să gătești carne de vită tocată și congelată?
Aici am folosit carne de vită proaspătă. Dacă nu ai timp, poți găti carnea de vită tocată și congelată. Pentru a face acest lucru, prăjiți carnea la foc mare timp de 1 minut pe fiecare parte, apoi la foc mediu, timp de 2,3 minute sau chiar 3 minute pe fiecare parte.

Poze

Burgeri din dovleac (garantat fără pâine)
Burgeri din dovleac (garantat fără pâine) - poza 2
Burgeri din dovleac (garantat fără pâine) - poza 3
Burgeri din dovleac (garantat fără pâine) - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează