Petitchef

ARIPIOARE DE PUI LA GRATAR

Cand mergem la picnic, preferatele mele sunt aripioarele de pui.
Tot am incercat sa fac acasa pe gratar, dar nu sunt ca cele facute la fum.
O varianta mai apropiata, ma refer la faptul ca ies crocante, sunt cele pe care vi le propun acum.
Ingrediente: aripi de pui, sos de soia, vin alb, boia dulce de ardei, sare, ulei, ierburi Provence, usturoi.
Se face un amestec din toate ingredientele de mai sus: 3 linguri sos de soia, o lingurita de sare, o lingurita boia dulce, o lingurita ierburi aromate, o lingura ulei, 3 catei de usturoi maruntiti. Se pun aripioarele in acest amestec si se tin la rece cel putin o ora.
La gratarul cu apa am folosit vin alb. Se tin cate o jumatate de ora pe fiecare parte.







Comentarii:

12/01/2013

Pare gustos...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui la gratar cu jar
Aripioare de pui la gratar cu jar
Felul principal
4.8 / 5
Rețetă Aripioare de pui picante cu salata de castraveti
Aripioare de pui picante cu salata de castraveti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Aripioare de pui cu ciuperci pleurotus
Aripioare de pui cu ciuperci pleurotus
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei