Petitchef

Bocconcini de iepure-mancare specific italiana

bocconcini_cu_iepure Timp de preparare: 30 min.

Durata prepararii: 30 min
Marinare : 24 h
Portii: 4-6 persoane

Ingrediente: un iepure de casade 1,5 kg dezosat, o portocala, 10 frunze salvie, 3 linguride ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente pentru sos: 6 hasme, 3 linguri de ulei de masline, 30 g unt, o lingura de capere in otet, 2 linguri de masline, o lingura de concentrat de vitel, 100 ml de vin alb, otet de Xerex.

Ingrediente mamaliga: 250 g malai, 3 tablete supa de pasare, 100 ml ulei de masline, 50 g unt si 2 lingurite de sare fina.









Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: