Petitchef

Caltabos cu maruntaie de vitel

Am facut un caltabos din maruntaie de vitel (ficat,plaman, inima si putina carne)ceapa, orez, ardeu si condimente.
Am fiert maruntaiele, le-am dat prin masina de tocat am amestecat cu ceapa calita si orezul fiert (am prajit cca 4 cepe mari), am codimentat cu piper, vegeta si putina sare, dupa care am adaugat ardeu taiat marunt.





Am umplut intestinele de vitel ( de astea am avut acasa) si am undat caltabosul.Iata rezultatul
















Comentarii:

23/12/2013

Ft bun :-*

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/10/2013

Este o reteta foarte buna multumesc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/10/2013

Comentariul tău:CARNEA CRED CA ERA MAI BUNA SA FIE MAI GRASA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Croissante cu sunca si crema de branza
Croissante cu sunca si crema de branza
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu avocado
Humus cu avocado
4 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.