Petitchef

CARNATI IN VIN

CARNATI IN VIN
Intrucat am fost cadorisiti cu o sumedenie de carnati (multumesc, Nico!!!) si a trebuit sa-i pregatesc intr-un fel sau altul, m-am gandit sa inlocuiesc banala lor prajire cu o noua aroma ...si anume vinul rosu.
Am perpelit carnatii in putin ulei, dupa care am indepartat grasimea si am inlocuit-o cu vin rosu. I-am lasat ca mai clocoteasca vreo 10 minute si au fost absolut deliciosi. Carnatii astfel pregatiti nu devin uleiosi.
Se servesc cu gogosari si conopida murata. Pofta buna sa aveti !!!
Carnati in vin









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin! Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează