Petitchef

CARNATI PICANTI CU OCHI PE INSULA DE MAZARE CU SOS ROSU

mal
Carnatii crestati  i-am prajit in tigaie sub capac in untura lor. Am tocat o ceapa mica pe care am sotat-o in putin ulei doar cat sa-si lase aroma, apoi i-am adaugat boia dulce si apa si am asteptat sa fiarba.

Cand a inceput sa clocoteasca am adaugat mazarea verde si am lasat-o sa fiarba cca 10 min.Abia apoi am adaugat sare, vegeta si piper.

Intre timp am desfacut  faina cu apa ...

 Am adaugat peste mazare  sosul de rosii

...apoi faina ca sa leg sosul:
 ...pentru balans am pus si putin zahar...am potrivit de sare  si dupa cateva clocote am oprit focul.
In untura rezultata din prajirea carnatilor am facut si ochiurile de ou.
Am montat carnatii alaturi de ou pe o "insula" de mazare :)








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati de porc
Carnati de porc
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei