Petitchef

Ciolan Bavarez Fiert in Bere

Ciolan Bavarez Fiert in Bere Acum, daca o fi sau nu bavarez - nu pot sa jur! Dar suna bine nu? Si cred ca e close to the real thing... si daca nu e, oricum a fost minunat - it's definitely going in my Hall of Fame :D Dupa ce am terminat de mancat am mai petrecut jumatate de ora aseara rozand osul - yes, it was THAT good (do not mock me, please)

Reteta asta cu singuranta nu se incadreaza in categoria "easy dinner". E un proces mai indelungat, dar in final it was all worth it. A avut parte de un tratament regesc ciolanul asta. Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare...

...Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta. Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste...

L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora. A mai ramas si un pic de bere pentru mine - rasplata pentru a job well done, nu? Go for it - you deserve it! :D

Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor ca sa soak up all the yuminess.
La sfarsit arata asa ciolanul meu:

Like it's died and gone to heaven.. si eu impreuna cu el :D Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!
L-am servit cu varza calita cu cimbru si galuste de paine... si inca niste bere ofc :D


Mahlzeit!










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează