Petitchef

Cosulete din paine umplute cu salata de icre








Pentru aceste cosulete am folosit 6 felii de paine de graham .Am folosit 3 felii cu coaja, iar celorlalte 3 le-am indepartat coaja .Apoi,le-am umezit cu putina apa si le-am asezat in formele de briose unse in prealabil cu ulei sau margarina  obtinand astfel cosuletele mult dorite.







 Se introduce tava la cuptor la foc mediu pana se intaresc.









Cand sunt gata se vor lasa sa se raceasca in forme,dupa care se vor scoate cu grija si se vor umple cu diverse paste,creme,salate.









Daca tot este post si maine avem dezlegare la peste ,am folosit drept umplutura salata de icre si am ornat cosuletele cu frunze de patrunjel.



Este un preparat ieftin,rapid si de mare efect...













Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cosulete de paine cu salata de cartofi
Cosulete de paine cu salata de cartofi
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cosulete din ciocolata umplute cu crema de caramel
Cosulete din ciocolata umplute cu crema de caramel
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de pepene si castravete
Salata de pepene si castravete
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei