Petitchef

CREMA DE ZAHAR ARS

31 rețete
Rețetă Tort de mere si crema de zahar ars

Tort de mere si crema de zahar ars

(7 voturi) , (6)
Desert Foarte ușor 30 min 15 min
Ingrediente: 4 mere 8 oua 600 ml lapte esenta de vanilie 15 lg de zhar putina scortisoara 3 lg de faina 50 g unt taiat cubulete...
Rețetă Crema de zahar ars cu coniac

Crema de zahar ars cu coniac

(1 vot) , (13)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 8 oua 200 gr zahar + 3 linguri 1 plic zahar vanilat 1 l lapte 40 ml coniac...
Rețetă Foi de napolitana cu crema caramel

Foi de napolitana cu crema caramel

(30 voturi) , (7)
Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 pacget foi de napolitana 1 pachet unt 1 cana de zahar+ 7 lg zahar 1 cana de nuca macinata 5 oua rom...
Rețetă Chec ieftin

Chec ieftin

(27 voturi) , (4) , (7)
Aperitiv Foarte ușor 20 min 40 min
Ingrediente: 2 oua 1 cana zahar(cana de ceai) 1 cana lapte(sau apa) 1/2 cana ulei 2 si 1/2 cani faina,arome 1 lingurita bicarbonat stins in zeama de lamaie sau o...
Rețetă Tort de mere si crema de zahar ars

Tort de mere si crema de zahar ars

(19 voturi) , (2) , (3)
Desert Foarte ușor 45 min 367 kcal
Ingrediente: Pentru crema: 200 g zahar pentru caramel 1 lingura apa 6 oua 800 ml lapte 200 g zahar 4 plicuri de vanilie 1/2 fiola vanilie un praf de sare 5 mere du...
Eclerele, tentatii dulci

Eclerele, tentatii dulci

(57 voturi) , (4 comentarii)

In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.

Rețetă Prajitura din foi, cu crema de zahar ars

Prajitura din foi, cu crema de zahar ars

(17 voturi) , (2) , (3)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Aluatul : 320 g faina, 150 g unt, 150 ml smintina, un ou, o lingurita rasa praf de copt, bicarbonat de sodiu sau de amoniu , un virf de cutit sa...
Rețetă Crema de zahar ars cu gelatina I

Crema de zahar ars cu gelatina I

Reteta pentru Crema de zahar ars cu gelatina I Cantitatile ingredientelor si modul de preparare a cremei sint aceleasi ca în reteta precedenta , laptele înlocuindu-se cu sirop de zahar ars. Intr-o tigaie smaltuita, pusa la foc mijlociu (la aragaz,



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei