Petitchef

Foi de napolitana cu crema caramel

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pacget foi de napolitana

1 pachet unt

1 cana de zahar+ 7 lg zahar

1 cana de nuca macinata

5 oua

Preparare

  • 8 linguri de zahar se caramelizeaza intr-o cratita, adaugam untul si amestecam continuu, pana se topeste caramelul.
  • Adaugam ouale batute cu 1 cana de zahar si rom, amestecand . La sfarsit, se adauga nuca mai da un clocot, se lasa la racit.Se intinde pe foile de napolitana.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3h40m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Foi napolitana cu crema caramel
Foi napolitana cu crema caramel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Foi de napolitana umplute cu nuca
Foi de napolitana umplute cu nuca
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Foi cu crema de caramel
Foi cu crema de caramel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Crema de branzaCrema de branzaMere in caramel – amintiri dulci ale copilarieiMere in caramel – amintiri dulci ale copilariei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: