Petitchef

Foi de napolitana cu crema caramel

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • 8 linguri de zahar se caramelizeaza intr-o cratita, adaugam untul si amestecam continuu, pana se topeste caramelul.
  • Adaugam ouale batute cu 1 cana de zahar si rom, amestecand . La sfarsit, se adauga nuca mai da un clocot, se lasa la racit.Se intinde pe foile de napolitana.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Caramel de curmale
Caramel de curmale
6 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.