Petitchef

Foi de napolitana cu crema caramel

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • 8 linguri de zahar se caramelizeaza intr-o cratita, adaugam untul si amestecam continuu, pana se topeste caramelul.
  • Adaugam ouale batute cu 1 cana de zahar si rom, amestecand . La sfarsit, se adauga nuca mai da un clocot, se lasa la racit.Se intinde pe foile de napolitana.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Crema de vanilie - crema de patiserie




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Foi de napolitana umplute cu nuca
Foi de napolitana umplute cu nuca
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foi napolitana cu crema caramel
Foi napolitana cu crema caramel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foi cu crema de caramel
Foi cu crema de caramel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3h40m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Colectie de prajituri cu foiColectie de prajituri cu foiTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.