Petitchef

Foi de napolitana cu crema caramel

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 pacget foi de napolitana

1 pachet unt

1 cana de zahar+ 7 lg zahar

1 cana de nuca macinata

5 oua

Preparare

  • 8 linguri de zahar se caramelizeaza intr-o cratita, adaugam untul si amestecam continuu, pana se topeste caramelul.
  • Adaugam ouale batute cu 1 cana de zahar si rom, amestecand . La sfarsit, se adauga nuca mai da un clocot, se lasa la racit.Se intinde pe foile de napolitana.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Foi de napolitana umplute cu nuca
Foi de napolitana umplute cu nuca
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foi napolitana cu crema caramel
Foi napolitana cu crema caramel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foi cu crema de caramel
Foi cu crema de caramel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3h40m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banoffee, tarta cu banane si caramel
Banoffee, tarta cu banane si caramel
10 porții
1 oră
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.