Petitchef

Foi de napolitana cu crema caramel

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • 8 linguri de zahar se caramelizeaza intr-o cratita, adaugam untul si amestecam continuu, pana se topeste caramelul.
  • Adaugam ouale batute cu 1 cana de zahar si rom, amestecand . La sfarsit, se adauga nuca mai da un clocot, se lasa la racit.Se intinde pe foile de napolitana.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tarta de zmeura cu crema de migdale
Tarta de zmeura cu crema de migdale
10 porții
40 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Foi napolitana cu crema caramel
Foi napolitana cu crema caramel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foi de napolitana umplute cu nuca
Foi de napolitana umplute cu nuca
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foi cu crema de caramel
Foi cu crema de caramel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.