Petitchef

Cum decojim migdalele.




La unele retete e nevoie de migdaje decojite sau cum li se spune in engleza blanched almonds. Aceasta metoda e rapida si usoara.
Aveti nevoie de un vas cu apa clocotita, un bol si bineinteles migdale crude.



Puneti migdalele in bol.Turnati apa clocotita peste migdale, cat sa le acopere, Lasati-le sa se inmoaie pentru un minut, amestecand din cand in cand.Stoarceti-le, clatiti-le cu apa rece, dupa care strecurati-le din nou.Tinand migdala intre degetul mare si aratator, strangeti ca ca alunece migdala din pielita.Migdalele curatate se aseaza pe un prosop de hartie sa se usuce. Daca nu reusiti din prima, mai puteti tepeta inca o data oparirea migdalelor, dar nu vor mai fi asa de crocante. Cu cat mai putin stau in apa, cu atat mai crocante sunt.
Pastrati migdalele in cutii bine inchise.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

„Lacrimile de sanatate”: Migdalele „Lacrimile de sanatate”: Migdalele

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei