Petitchef

FILE DE PESTE IN ALUAT














Se face un aluat de clatite ceva mai gros din faina,apa minerala,sare,piper,zeama de la o jumatate de lamaie sau chiar o lamaie.Am folosit pentru prepararea acestei  retete  file de cod.













Mod de preparare:





Fileul de peste se spala,se zvanta si se trece prin aluatul de clatite in care s-au adaugat sare, piper,zeama de lamaie,piper .Bucatile de peste se prajesc in ulei incins pe ambele parti,dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru eliminarea surplusului de ulei si se servesc alaturi de garnitura preferata.

Eu am servit pestele alaturi de ciupercute umplute cu cascaval pregatite la grill.

































Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei