Petitchef

GOGOSI CHINEZESTI / BOLLOS CHINOS

Cu ceva vreme in urma am fost la un restauran chinezesc, si nu stiti la al doilea fel nea dat si gogosile astea bine aveau o alta forma mai simpla dar la gust sant aproape indentice. Eu am ramas surprinsa cand am vazut ca sant dulci, dar le-am pastrat pentru desert, si cum miau placut fuarte mult, navegand pe net am dat de reteta asta aici,si bine inteles nu puteam sa trec pe langa ia si sa nu o fac.
Con algo de tiempo atras estuvimos en un restaurante chino, y no sabeis en el segundo plato nos dio y estos bollos chinos, y no sabeis la sorprasa que tuve al descubrir que eran dulces, y como no me gusta comer dulce con salado pues lo guarde para el postre.Eso si me gustaron muchisimo, y navegando por internet he descubierto esta receta aqui y porsupuesto me puse ha prepararla.
Ingrediente:
5 gr drojdie uscata
300 ml apa calduta
50 gr zahar
100 gr faina

500 gr faina
5 gr praf de copt
1 lingura ulei
un praf de sare
ulei pentru uns coca +ulei pentru prajit
Ingredientes:
5 gr levadura seca de  panadero
300 ml agua templada
50 gr azucar
100 gr harina

5 gr levadura royal
500 gr harina
1 cuchara aceite
una pisca de sal
aceite para pincelar la masa + aceite para freir
Prima data se amesteca primele patru ingrediente, si se lasa pana face spuma pe deasupra.
Lo primero se mesclan los primeros cuatro ingredientes, y se deja reposar hasta que hace burbujas.
Ii adaug restul de ingredientes, si dau la program rapid, odata ce a terminat de framantat scot coca din masina.
Le añado el resto de los ingredientes, y le doy hal programa rapido, una vez que acaba de amasar saco la masa.
Si o intind de 1cm, pe masa cu destul ulei ung cu o pensula coca si o rulez.
Extiendo la masa aceitada de 1cm mas o menos,y la pincelo con aceite.
O tai cam de doi cm grosime, iar pe fiecare le intind cu degetele.
La corto de un grosor de unos dos cm, extiendo con los dedos.
Rulez pe deget, si este gata de prajit.
Lo enrollo sobre el dedo, y listo para freir.
Se prajeste in destul ulei (uleiul incins).Si se serveste sant bune si calde dar si reci sant o bunatate.
Y se frie en bastante aceite (el aceite caliente). Luego se sirve,son muy ricas tanto calientes como frias tambien.
Va multumesc pentru interesul cu care ati citit, ce am scris, imi cer sceze pentru greselile gramaticale!
Va mai astept, si cu alta ocazie!






Comentarii:

27/06/2014

Unde i chinezaria? cred ca doar bucatarul.....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi la cuptor (perfect donuts)
Gogosi la cuptor (perfect donuts)
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gogosi de tot felul
Gogosi de tot felul
2 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gogosi de cozonac cu dulceata (crafle)
Gogosi de cozonac cu dulceata (crafle)
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Gogosi cu iaurt
Gogosi cu iaurt
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni
Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Gogosi pufoase - Petitchef
Gogosi pufoase - Petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca 4 sosuri chinezesti 4 sosuri chinezesti Condimente si sosuri chinezesti esentiale Condimente si sosuri chinezesti esentiale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei