Petitchef

Gulas de porc

 
Ingrediente:

2 kg carne de porc cu sl?nin?
1 kg ceap?
1 lingur? bulion
piper
foi de dafin
sare

 
Mod de preparare:
Se taie carnea buc??i nu prea mari, se spal? ?i se pune în crati??. Ceapa se taie nu foarte m?runt ?i se pune deasupra. Se pune ap? cât s? cuprind? carnea, se adaug? sare, foi de dafin.
Piperul se pune mai la urm?. Se las? s? fiarb? în?bu?it pân? scade apa. Se las? s? se rumeneasc? în continuare în gr?simea care se tope?te, se amestec? din când în când, s? nu se lipeasc?.
Atunci ...





Comentarii:

03/01/2014

O voi incerca in magazinul meu de preparate culinare , poate adaug si putina smintina

(0) (0) Abuz
26/08/2013

Superba!!!

(0) (0) Abuz
13/06/2013

Reteta de copii

(0) (0) Abuz
14/11/2012

Excelenta papitza :)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gulas cu carne de porc
Gulas cu carne de porc
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gulas cu carne de porc
Gulas cu carne de porc
8 porții
2 h 15 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulled pork
Pulled pork
7 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei