Gulas de porc

Gulas de porc

 
Ingrediente:

2 kg carne de porc cu sl?nin?
1 kg ceap?
1 lingur? bulion
piper
foi de dafin
sare

 
Mod de preparare:
Se taie carnea buc??i nu prea mari, se spal? ?i se pune în crati??. Ceapa se taie nu foarte m?runt ?i se pune deasupra. Se pune ap? cât s? cuprind? carnea, se adaug? sare, foi de dafin.
Piperul se pune mai la urm?. Se las? s? fiarb? în?bu?it pân? scade apa. Se las? s? se rumeneasc? în continuare în gr?simea care se tope?te, se amestec? din când în când, s? nu se lipeasc?.
Atunci ...
R Restaurante de Lux

Comentarii

Punctează această reţetă:
3.13/5, 8 voturi 4 comentarii

anonymous

O voi incerca in magazinul meu de preparate culinare , poate adaug si putina smintina

abuz

anonymous

Superba!!!

abuz

anonymous

Reteta de copii

abuz

anonymous

Excelenta papitza :)

abuz