Petitchef

Gusa de porc cu legume ?



Timp preparare: 2,5 ore

Grad de dificultate: Mediu

Ingrediente:1. Gusa de porc (1,3 kilograme):



2. Cartofi noi (2 kilograme):



3. Ciuperci (500 de grame):



4. Ceapa rosie (2 legaturi):



5. Verdeata (cate o legatura de marar, patrunjel si leustean):



6. Usturoi (2 capatani):



Mod de preparare:

Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute.

In acest timp se pregatesc ingredientele:

1. Se taie ciupercile:



2. Se taie ceapa rosie:



3. Verdeata se toaca marunt:



4. Gusa de porc se taie in bucati lunguiete:



Cartofii, care in prealabil se spala bine dar nu se curata de coaja, se aseaza in Vasul Roman impreuna cu ceapa rosie.

Se adauga 400 de ml de apa si se introduce Vasul Roman la cuptor 1 ora:



Se scoate Vasul de la cuptor:



Se adauga restul ingredientelor cu exceptia verdetei:



Se introduce Vasul Roman la cuptor inca o ora:



Se scoate Vasul de la cuptor si se adauga si verdeata.

Se mai introduce inca 30 de minute la cuptor, dar fara capac de data asta:





Dupa un total de 2,5 ore:





Recomandarea bucatarului:

Berea sau spritul sunt obligatorii :D

Pofta buna !!!


Tagged: ceapa rosie, ciuperci, gusa de porc, marar, patrunjel, telina, usturoi, verdeata





Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 10/02/2011

Super...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cotlet de porc la tava pe pat de legume
Cotlet de porc la tava pe pat de legume
6 porții
3h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.