Ceva informatii despre katsudon aveti aici si mai gasiti si aiurea, pe net.
Cum am procedat: intai am incizat feliile de muschi de porc, le-am batut un pic, le-am dat cu sare si piper.
Am batut un ou, am dat porcu' prin el si apoi l-am tavalit indelung in pesmet.
Dupa asta, la prajit cu el, in ulei incins, pana devine "golden brown".
Pentru sos ne trebuie o ceapa potrivita taiata in felii de aproape un centimetru, putina apa, dashi (cine are; cine nu, poate folosi un mix de condimente asiatice), sos de soia, mirin, zahar.
Cand toate astea incep sa fiarba, facem focul mic si le lasam asa vreo trei minute. Apoi punem carnea taiata astfel,
mai lasam putin, cat spargem si batem un ou
care se alatura cu succes in tigaie:
This is like pure beauty!
Eu am avut orez numit salbatic:
a fost bun. L-am depus in bol in cantitate considerabila, iar peste el a venit continutul tigaii.
Este delicios!