Petitchef

Katsudon

Katsudon Ceva informatii despre katsudon aveti aici si mai gasiti si aiurea, pe net.
Cum am procedat: intai am incizat feliile de muschi de porc, le-am batut un pic, le-am dat cu sare si piper.
Am batut un ou, am dat porcu' prin el si apoi l-am tavalit indelung in pesmet.
Dupa asta, la prajit cu el, in ulei incins, pana devine "golden brown".
Pentru sos ne trebuie o ceapa potrivita taiata in felii de aproape un centimetru, putina apa, dashi (cine are; cine nu, poate folosi un mix de condimente asiatice), sos de soia, mirin, zahar.
Cand toate astea incep sa fiarba, facem focul mic si le lasam asa vreo trei minute. Apoi punem carnea taiata astfel,
mai lasam putin, cat spargem si batem un ou
care se alatura cu succes in tigaie:
This is like pure beauty!
Eu am avut orez numit salbatic:
a fost bun. L-am depus in bol in cantitate considerabila, iar peste el a venit continutul tigaii.
Este delicios!









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează