Petitchef

Legume la gratar cu sos "salsa crudo"



S-a intamplat in felul urmator: m-am hotarat sa mananc mai sanatos in ultima perioada asa ca am trecut mai mult pe legume si fructe. La capitolul legume mai experimentez.....si uite ce a iesit!!!



Am facut la gratar ciuperci, vinete si dovlecel. Si cum nu aveam de gand sa le mananc doar asa, am facut si un sos. Ulterior am aflat ca se cheama "salsa crudo" din cauza legumelor care nu sunt preparate termic.



Am taiat foarte fin 2 rosii medii, o jumatate de ceapa,putin usturoi, un ardei rosu,si un ardei galben. La ardeiul galben am facut un mic artificiu. L-am copt pe gratar si l-am dat cu blenderul impreuna cu o ligura de ulei de masline, patrunjel, oregano si busuioc. Sare si piper dupa gust, toate amestecate intr-un bol.



Hihh....ar trebui sa repet episodul :))



P.S. Cine vrea poate sa puna ardei iute!!!








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume la gratar cu usturoi
Legume la gratar cu usturoi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Legume la gratar conservate in ulei
Legume la gratar conservate in ulei
2 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Legume la grătar
Legume la grătar
4 porții
20 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: