NATTO-BOABE DE SOIA FERMENTATE
Natto se obtine prin procesul de fermentare a boabelor de soia cu culturi bacteriene controlate.Sunt folosite boabe de soia de cea mai inalta calitate trecute printr un proces se selectie riguros.Natto se consuma atit la micul dejun cu sos de soia ,mustar si ceapa verde taiata marunt pus pe orez fiert (donburi) cit si la temakizushi,supa miso , omleta sau cu orez calit .In foarte multe studii ,consumul de natto in Japonia a fost asociat cu imbunatatirea concentratiei de vitamina K2 in organism a sanatatii oaselor si arterelor.Natto are un miros destul de urit si un gust ciudat.Natto ajuta la buna functionare a circulatiei sanguine si reduce riscul aparitiei trombozei.
Articole conexe
Ultimele articole
Comentarii:
Lipsa reteta
Si atunci care e reteta!! . Care sunt culturile bacteriene? Cat se pune ...etc.
Este o descriere sumara care nu ajuta la nimic.
Mai rau incurca!!!
Deci...cum se prepara?