Petitchef

Osanjoare

Ingrediente:

1 kg f?in?
500 g osânz?
2 ou?
drojdie cât o nuc?

 
Mod de preparare:
Din 700 g f?in?, 2 ou?, 1 can? de ap? se face o coc?. Restul de 300 g de f?in? se amestec? cu osânza dat? prin ma?ina de tocat. Din coc? se întinde o foaie cu grosimea de 0,5 cm, peste care se pune osânza amestecat? cu f?in?.
Se împ?ture?te în patru ?i se d? la rece 15 minute. Dup? aceea se întinde din nou coca ?i se împ?ture?te invers de cum a fost împ?turit? la început. Se d? ...








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează