Petitchef

Osanjoare

Ingrediente:

1 kg f?in?
500 g osânz?
2 ou?
drojdie cât o nuc?

 
Mod de preparare:
Din 700 g f?in?, 2 ou?, 1 can? de ap? se face o coc?. Restul de 300 g de f?in? se amestec? cu osânza dat? prin ma?ina de tocat. Din coc? se întinde o foaie cu grosimea de 0,5 cm, peste care se pune osânza amestecat? cu f?in?.
Se împ?ture?te în patru ?i se d? la rece 15 minute. Dup? aceea se întinde din nou coca ?i se împ?ture?te invers de cum a fost împ?turit? la început. Se d? ...







Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei