Petitchef

Pastrav la gratar cu legume si sos de branza




Am avut in meniu zilele astea mult peste...acum pastrav...imi place f mult si ii place asemenea si copilului.

Pentru pastrav am facut un amestec din unt cu usturoi(la pachete de 100gr se gaseste), am adaugat ghimbir si rozmarin si un pic de marar si zeama de lamaie... cu care am uns pestele interior-exterior. L-am pregatit pe gratar.

Sos de branza: un cub de unt, mozzarella, gorgonzola si cascaval, verdeata dupa gust. Intr-o craticioara am pus untul la topit, branzeturile taiate marunt, pana s-au inmuiat, apoi am adaugat piper, un pic de sare si verdeata.

Legume: am folosit mix de legume americane(conopida, brocoli, muguri de porumb, ardei gras, mazare si boabe de porumb), pe care le-am sarat si dat cu putin praf de usturoi si le-am fiert la aburi.
Am mai avut numai pentru mine surimi, facuti tot la aburi 10 min, cu lamaie, usturoi si condimente.
Le-am servit asa cum se vede in imagini...






Comentarii:

01/02/2013

O reteta usoara si deosebita totodata

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 29/01/2010

....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav somonat la gratar
Pastrav somonat la gratar
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.