Petitchef

Platou cu aperitive

Platou cu aperitive
Deja v-ati dat seama ca ma straduiesc sa mananc mai mult cruditati si mai putine mancaruri hipercalorice. Daca le fac - vezi negresa de aseara - nu inseamna ca le si mananc, sau ca le mananc eu pe toate, nu.
Negresa era facuta la comanda, pentru cineva cunoscut (care a preferat meringue-rile facute cu aceeasi ocazie, nesinchisindu-se ca are diabet), iar meringue-ul e ceva ce am vazut pe net si am sa postez in zilele urmatoare.

Asadar pentru sandvisuri am folosit paine, crema de branza Fagaras, sunca de Praga, salam sasesc de la CrisTim, ou fiert, ardei rosu, masline, branza topita Hochland felii, cascaval, rosii, castraveti, salata verde, salata de icre, felii de morcov, ridichi, patrunjel verde.

Dungile foarte subtiri de salata de icre le fac cu o seringa de unica folosinta, pe care o pastrez pentru scris pe torturi, ornat cu fir subtire, etc. Fara ac, bineinteles! :)

Mai intai, feliile de paine unse cu crema Fagaras. Apoi va las sa savurati pozele.
Pofta buna! :)










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Idei de Aperitive si Salate pentru masa de Craciun Idei de Aperitive si Salate pentru masa de Craciun 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste 20 de idei de aperitive pentru masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează