Petitchef

Platou cu aperitive

Deja v-ati dat seama ca ma straduiesc sa mananc mai mult cruditati si mai putine mancaruri hipercalorice. Daca le fac - vezi negresa de aseara - nu inseamna ca le si mananc, sau ca le mananc eu pe toate, nu.

Negresa era facuta la comanda, pentru cineva cunoscut (care a preferat meringue-rile facute cu aceeasi ocazie, nesinchisindu-se ca are diabet), iar meringue-ul e ceva ce am vazut pe net si am sa postez in zilele urmatoare.

Asadar pentru sandvisuri am folosit paine, crema de branza Fagaras, sunca de Praga, salam sasesc de la CrisTim, ou fiert, ardei rosu, masline, branza topita Hochland felii, cascaval, rosii, castraveti, salata verde, salata de icre, felii de morcov, ridichi, patrunjel verde.

Dungile foarte subtiri de salata de icre le fac cu o seringa de unica folosinta, pe care o pastrez pentru scris pe torturi, ornat cu fir subtire, etc. Fara ac, bineinteles! :)

Mai intai, feliile de paine unse cu crema Fagaras. Apoi va las sa savurati pozele.

Pofta buna! :)












Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Croissante cu sunca si crema de branza
Croissante cu sunca si crema de branza
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp! Pachetelele de primavara, aperitive pentru orice anotimp! Idei de Aperitive si Salate pentru masa de Craciun Idei de Aperitive si Salate pentru masa de Craciun

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: