Peste(baby hering) in aluat de bere
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Batem ouale , apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa.Si subtiem cu bere.
Punem delikat si piper. - Adaugam faina.Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinari, in rest nu mai are oase.
- Il trecem prin compozitia de ou. Si il punem la prajit in ulei incins.Se prajesc fumos pe ambele parti.
Mi-au iesit o farfurie super plina, plus ce sa mai mancat intre timp. - Servit cu sos de usturoi si smantana, o delicatese.
una nu eram deloc fan peste, dar de cand descoperit acest peste care nu are oase, il ador pur si simplu.
Va doresc pofta buna.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.64/5, 118 voturi 16 comentarii
anonymous
O nebunială de rețetă .
am gătit această rețetă
Diana
O minunatie de reteta!Multumesc!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte deliciosi...
anonymous
Super!
anonymous
Arata foarte bine. Peste cateva zile am s-o gatesc. Sunt sigur ca voi trece la punctajul urmator. Cel maxim!!!!!
anonymous
Super prezentarea, am incercat si e la fel, suuuuuuuper !!!!!!
anonymous
Suuuuper
suuuper
anonymous
Am sa l incerc si eu chiar acum
anonymous
Foarte bun
















Punctează această reţetă