Peste(baby hering) in aluat de bere

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Batem ouale , apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa.Si subtiem cu bere.
    Punem delikat si piper.
  • Adaugam faina.Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinari, in rest nu mai are oase.
  • Il trecem prin compozitia de ou. Si il punem la prajit in ulei incins.Se prajesc fumos pe ambele parti.
    Mi-au iesit o farfurie super plina, plus ce sa mai mancat intre timp.
  • Servit cu sos de usturoi si smantana, o delicatese.
    una nu eram deloc fan peste, dar de cand descoperit acest peste care nu are oase, il ador pur si simplu.
    Va doresc pofta buna.
Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

O nebunială de rețetă .

am gătit această rețetă
abuz

O minunatie de reteta!Multumesc!

am gătit această rețetă
abuz

Super

am gătit această rețetă
abuz

Foarte deliciosi...

abuz

Super!

abuz

Arata foarte bine. Peste cateva zile am s-o gatesc. Sunt sigur ca voi trece la punctajul urmator. Cel maxim!!!!!

abuz

Super prezentarea, am incercat si e la fel, suuuuuuuper !!!!!!

abuz

Suuuuper
suuuper

abuz

Am sa l incerc si eu chiar acum

abuz

Foarte bun

abuz
  • pagina 1 / 2