Peste(baby hering) in aluat de bere

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Batem ouale , apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa.Si subtiem cu bere.
    Punem delikat si piper.
  • Adaugam faina.Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinari, in rest nu mai are oase.
  • Il trecem prin compozitia de ou. Si il punem la prajit in ulei incins.Se prajesc fumos pe ambele parti.
    Mi-au iesit o farfurie super plina, plus ce sa mai mancat intre timp.
  • Servit cu sos de usturoi si smantana, o delicatese.
    una nu eram deloc fan peste, dar de cand descoperit acest peste care nu are oase, il ador pur si simplu.
    Va doresc pofta buna.

Punctează această reţetă

Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.64/5, 118 voturi 16 comentarii
  • pagina 1 / 2

anonymous

O nebunială de rețetă .

am gătit această rețetă
abuz

Diana

O minunatie de reteta!Multumesc!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte deliciosi...

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Arata foarte bine. Peste cateva zile am s-o gatesc. Sunt sigur ca voi trece la punctajul urmator. Cel maxim!!!!!

abuz

anonymous

Super prezentarea, am incercat si e la fel, suuuuuuuper !!!!!!

abuz

anonymous

Suuuuper
suuuper

abuz

anonymous

Am sa l incerc si eu chiar acum

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz
  • pagina 1 / 2