pentru ca am facut un petit chef in weekend cu ocazia lui ziua mea, si cu aceeasi ocazie am cam servit paharele + taur rosu astfel incat de vineri dimineata cand m-am trezit m-am mai pus sa dorm duminica dupa-amiaza, si inca si in camera cu culoare verde de la cabana, chiar am fost impiedicat independent de vointa mea ca sa mai fac ceva de mancare. pentru ca-mi tremurau mainile si mai ales, ca parca as mai fi servit degraba alcool decat sa mananc.
daaar, ca orice lucru frumos, mi-o trecut, asa ca aseara am facut ceea ce se poate citi mai sus in loc de titlu. si am folosit asa: ciuperci, ceapa, sos de soia, usturoi, unt, piept de pui, un ardei rosu, unu verde si coniac.
am taiat ceapa in 4, am calit-o un niste ulei, peste care am pus ardeii taiati cubulete si ciupercile felii, si le-am calit si pe ele o vreme.
dupa aia, am turnat niste alex peste, lasand sa ajunga un pic si pe foc, asa, tip flambat, dupa care am pus aproape doua cani de supa de pui peste ele, vreo doua linguri de sos de soia, si am lasat sa fiarba. in timpu asta, intr-un pahar am pus niste unt, usturoi maruntit, si am turnat niste supa de pui calda, am amestecat pana s-o topit untu, si am turnat peste, si am lasat sa mai fiarba vreo 5 minute.
puiu l-am facut simplu, doar cu putin ulei de masline si in wok. si am servit cu paine prajita si optional smantana pe deasupra.
si ca tot imi place manu chao, am ascultat pe fundal asta, gandindu-ma ca-s in america de sud pe undeva: