Petitchef

Rasol de manzat la gratar

I-am spus Mihaelei sa ia o bucata de carne de vita de la Billa sa o fac gratar ca am pofta.

A venit cu un rasol de vita pentru supa. Nu m-am panicat si mi-am dus planul la bun sfarsit !

Am batut putin cu ciocanul de snitel bucata, am condimentat-o cu piper si cimbru si am pus-o pe gratarul incins :





Drept garnitura am folosit legume, tot la gratar!

Dupa ce se face, peste friptura de vaca se pune o bucatica de unt sa o fragezeasca !

Rezultatul final :





 In alta zi, cealalta bucata am taiat-o in 4. De aceasta data a vrut si Mihaela sa manance si nu prea ii place carnea in sange ! Am aplicat aceeasi metoda :





Despre gratarul de legume puteti citi aici !



















Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rasol de stiuca cu cartofi natur
Rasol de stiuca cu cartofi natur
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol de porc cu varza
Rasol de porc cu varza
6 porții
1 h 55 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rasol de vita
Rasol de vita
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol de stiuca
Rasol de stiuca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar 5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei