Petitchef

Rasol de manzat la gratar

I-am spus Mihaelei sa ia o bucata de carne de vita de la Billa sa o fac gratar ca am pofta.

A venit cu un rasol de vita pentru supa. Nu m-am panicat si mi-am dus planul la bun sfarsit !

Am batut putin cu ciocanul de snitel bucata, am condimentat-o cu piper si cimbru si am pus-o pe gratarul incins :





Drept garnitura am folosit legume, tot la gratar!

Dupa ce se face, peste friptura de vaca se pune o bucatica de unt sa o fragezeasca !

Rezultatul final :





 In alta zi, cealalta bucata am taiat-o in 4. De aceasta data a vrut si Mihaela sa manance si nu prea ii place carnea in sange ! Am aplicat aceeasi metoda :





Despre gratarul de legume puteti citi aici !



















Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rasol de stiuca cu cartofi natur
Rasol de stiuca cu cartofi natur
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol de vita
Rasol de vita
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rasol de purcel - mmm!
Rasol de purcel - mmm!
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rasol de stiuca
Rasol de stiuca
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rasol de vita
Rasol de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.