Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 150 g. unt 150 g. faina 100 g. zahar pudra 100 g. cacao 1 pliculet de zahar vanilat 1 pliculet de praf de copt 50 g. nuca...
Ingrediente: 200 g faina 80 g cacao 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat 1/2 lingurita sare 150 g zahar brun 240 ml lapte de soia 120 ml apa -60ml...
Ingrediente: 8 buc piscoturi de sampanie 12 biscuiti simpli 100 g ciocolata (bomboane de pom, ciocolata alba si ciocolata cu cacao) 50 g unt 50 g margarina 50...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Necesar: 1 / 2 kg biscuiti sau piscoturi. Crema pentru tortul de biscuiti sau piscoturi: 200 g unt, 2 oua, 140 g zahar, 30 g cacao, 20 g nescafe....