Ingrediente:
750 g carne,
100 g slanina ,
1 felie de paine,
2 cepe,
2 oua,
1 lingurita verdeata,
sare,
piper,
1 Iingurita ulei,
1/2 lingura faina,
1 lingura untura.
Mod de preparare:
Se da prin ma?ina de tocat, carnea de porc impreuna cu slanina ?i o felie groasa de paine, muiata in lapte si stoarsa. Se adaug? cepele t?iate m?runt ?i pr?jite în untur?, un ou întreg ?i un g?lbenu?, verdea?? t?iat? m?runt, sare ?i un praf de piper. Din aceast? toc?tur? se face un sul gros, cam cât un pahar, care se t?v?le?te prin f?in?. Albu?ul r?mas se amestec?, f?r? s? fie b?tut spum?, cu o linguri?? de ulei ?i un praf de sare.
Se unge rulada de carne cu albu?ul ?i se d? la cuptor într-o tav? cu untur? fierbinte. Înainte de a servi, se taie felii.
Comentarii:
Vreau sa fac si euo rulada
F.buna....