Petitchef

Snitel vienez

Poate ca foarte exact nu stiu cum se face acest fel de snitel. Eu l-am facut asa cum am vazut ca arata cel de la restaurantul Laguna, a carei poza o veti vedea ceva mai jos.

Asadar am pregatit snitelele din piept de pasare (am spalat carnea, am portionat-o, am batut cu batatorul de carne si am dat sare si putina zeama de lamaie pentru fragezire) si am taiat cate o felie de cascaval pentru fiecare snitel.

Am preparat pane-ul din 2 oua si 4 linguri de faina si am prajit snitelele in ulei incins. Cand fiecare bucata a fost gata, am pus-o intr-o farfurie adanca sa se scurga uleiul in surplus (nu folosesc servetele absorbante) acoperind cu un capac deasupra. In acest fel snitelele nu se usuca, ci raman fragede si moi.

Am servit apoi cu salata asortata.

Mai de aproape:
Si portia de la restaurantul Laguna, cu legume mexicane si brocoli:
Pofta buna! :)






Comentarii:

13/08/2013

Ce frumos arata

(0) (0) Abuz
06/02/2012

Excelent de delicios

(0) (0) Abuz
08/09/2011

Usor de pregatit

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Snitel de porc ? tip vienez
Snitel de porc ? tip vienez
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Snitel vienez
Snitel vienez
2 porții
40 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Snitel vienez
Snitel vienez
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Snitel vienez cu salata de cartofi
Snitel vienez cu salata de cartofi
8 porții
50 min
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel?Ce stiti si ce nu stiti despre Snitel?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.