Petitchef

The Ultimate Kebab


Mi-am propus sa-l fac de cand am vazut episodul din "Jamie at Home" in care Jamie pregateste miel. Odata ce am gasit si carne de miel tocata la Auchan - asta a fost! Kebab day was finally here :D


E super-usor de facut - am amestecat 400g carne tocata de miel cu cate o lingurita de: boia de ardei iute, sumac, chimion + cateva firicele de cimbru, am potrivit de sare si piper, si am adaugat si o mana de fistic tocat marunt. Am format kebab-urile si le-am lasat 30 de minute la rece ;)


Apoi le-am perpelit pe gratar (cam 4 minute pe fiecare parte), si, in timpul asta, am pregatit un bol cu frunze de salata amestecate, tavalite printr-un pic de ulei de masline extravirgin, si un bol in care am pus frunzulitele de la o legatura de patrunjel si o ceapa rosie taiata feliute subtiri + zeama de la 1/2 lamaie si niste sare.


Pe o lipie incalzita am presarat frunze de salata, apoi niste ceapa+patrujnel, kebab-ul on top of that, si peste kebab 1-2 linguri de iaurt. Am mai presarat un pic de sumac peste, am rulat lipia, si am devorat-o cu muuuuuulta pofta.


Multa, multa pofta. (cantitatile astea hranesc 2 persoane flamande ;) )







Comentarii:

01/09/2013

BUN!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei