Petitchef

Tilapia si dovleac la tigaie



O idee de cina pentru serile grabite din saptamana :)

2-3 fileuri de tilapia se injumatatesc pe lung, se sareaza si pipereaza, se tavalesc prin malai si se prajesc in putin ulei de cocos (l-am utilizat in premiera si primeste nota 10) cam 2 minute jumate pe fiecare parte. Se servesc cu garnitura de orez brun (puteti fierbe 1-2 pahare de orez brun si-l aveti in frigider pt serile din saptamana pt salate ori garnitura la sosuri, peste etc) si dovleac soiul butternut taiat cuburi (1,2cm latura) si rumenit in tigaie, in cateva linguri din acelasi ulei de cocos (nu are gust, deci folositi-l cu incredere :) ) pana se patrunde, vreo 5 minute in total.

Pestele il puteti servi simplu ori picurat cu zeama de lamaie.

Voila, c'est tout! :)








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dovleac cu piept de pui gratin
Dovleac cu piept de pui gratin
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Biscuiti dovleac
Biscuiti "dovleac"
6 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Placinta cu dovleac
Placinta cu dovleac
8 porții
1h10m
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSemintele de dovleac – semintele cu puteri miraculoaseSemintele de dovleac – semintele cu puteri miraculoaseTilapia sau Pestele Sfantului PetruTilapia sau Pestele Sfantului Petru

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: