Petitchef

Gogosari in otet

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 kg de gogosari

3 linguri de sare grunjoasa(cu varf)

500 g de zahar

1 litru de otet

1/4 l ulei,

boabe de piper,

foi de dafin,

1 radacina de hrean.

Preparare

  • Se taie gogosarii in patru, se spala, se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul, uleiul,adaugam boabele de piper si foile de dafin.
  • Se pune compozitia pe foc si se oparesc pe rand gogosarii. Se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se aranjeaza in borcane cu fata in jos . In fiecare borcan punem cate 2-3 feliute subtiri de hrean.
  • Se toarna compozitia in borcane peste gogosari. Se etanseaza borcanele si se dau la camara.
  • Si acum asteptam iarna. Dar putem sa facem exceptie si sa-i gustam mai devreme. Dar nu mai devreme de 2 saptamani.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gogosari in otet la rece
Gogosari in otet la rece
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gogosari in otet cu struguri
Gogosari in otet cu struguri
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: