Petitchef

Gogosari in otet

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie gogosarii in patru, se spala, se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul, uleiul,adaugam boabele de piper si foile de dafin.
  • Se pune compozitia pe foc si se oparesc pe rand gogosarii. Se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se aranjeaza in borcane cu fata in jos . In fiecare borcan punem cate 2-3 feliute subtiri de hrean.
  • Se toarna compozitia in borcane peste gogosari. Se etanseaza borcanele si se dau la camara.
  • Si acum asteptam iarna. Dar putem sa facem exceptie si sa-i gustam mai devreme. Dar nu mai devreme de 2 saptamani.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gogosari in otet cu struguri
Gogosari in otet cu struguri
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Toast cu avocado si ou posat - Avocado Toast
Toast cu avocado si ou posat - Avocado Toast
1 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Maioneza fara ou
Maioneza fara ou
4 porții
3 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.