Petitchef

Gogosari in otet

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 kg de gogosari

3 linguri de sare grunjoasa(cu varf)

500 g de zahar

1 litru de otet

1/4 l ulei,

boabe de piper,

foi de dafin,

1 radacina de hrean.

Preparare

  • Se taie gogosarii in patru, se spala, se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul, uleiul,adaugam boabele de piper si foile de dafin.
  • Se pune compozitia pe foc si se oparesc pe rand gogosarii. Se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se aranjeaza in borcane cu fata in jos . In fiecare borcan punem cate 2-3 feliute subtiri de hrean.
  • Se toarna compozitia in borcane peste gogosari. Se etanseaza borcanele si se dau la camara.
  • Si acum asteptam iarna. Dar putem sa facem exceptie si sa-i gustam mai devreme. Dar nu mai devreme de 2 saptamani.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gogosari in otet la rece
Gogosari in otet la rece
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mona de Pascua
Mona de Pascua
8 porții
5h25m
Ușor
Rețetă Chec cu banane fara zahar - Banana bread
Chec cu banane fara zahar - Banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: